مشاوره حقوقی رایگان - ماشینم به سرقت رفته بود

با سلام حدودا 2 سال پیش ماشینم به سرقت رفت با نیروی انتظامی تماس گرفتم و اطلاعات بابت به سرقت رفتن ماشین تکمیل کردم گذشت حدود 4 ماه بعد به من اطلاع دادن ماشین پیدا شده که بعدا فهمیدم ماشین 2 روز بعد از سرقت پیدا شده بوده و به پارکینگ انتقالش داده بودن بنا به دلایلی نتونستم پیگیر ترخیص ماشین از پارکینگ بشم و الان می خوام که ماشین ترخیص کنم. سوال بنده اینه که احتمالش هست که ماشین بنده رو به مزایده گذاشته باشن ؟ ممنون.

پاسخ ها :

ترخیص خودرو سرقتی از پارکینگ ترخیص خودرو از پارکینگ سرقت خودرو مزایده خودرو در پارکینگ مزایده خودرو خودرو سرقت مزایده