مشاوره حقوقی رایگان - اجرای مهریه و طلاق

سلام خدمت وکلای عزیز و خسته نباشی من یه مشکل خیلی بزرگ دارم و نیاز به کمک و راهنمایی شماها دارم.
من 5 سال نیم هست که ازدواج کردم و 4سال نیم هست که زندگی مشترکمو شروع کردم صاحب دو فرزند 3/5 و 2 ساله هستم همسر من 3 سال هست که به مواد مخدر اعتیاد دارد و سر کار نمیره خرجی ماهیانه منو نمیده الان چند سال هست هیچی برام نمیخره حتی یه کفش کارش شده همش یا قرض کردن یا فروختن وسایل زندگی یا اموال مثل زمین کشاورزی و غیره. اخلاق خوبی نداره دست بزن هم داره با کمک دوستانش عرض یک سال 2 بار اونم چند دوره فرستادیمش کمپ و ترک میکرد به یک ماه نمی‌کشید که دوباره شروع میکرد و الآنم اعتیاد داره و با این کارش هم من هم بچه هام داریم می‌سوزم برای طلاق توافقی رفتیم دادگاه ولی متاسفانه دادگاه گفت باید کلاس مشاوره بریم برای من خیلی سخت هست چون دیگه توان زندگی کردن با این آقا ندارم و ساکن استان مازندران هستیم و من هیچ کس توی این شهر ندارم و نمیدونم از دستش به کجا فرار کنم خونه مادرم و بقیه فامیلهایم در اصفهان و خوزستان هستن. حالا می‌خوام از این فرد جدا بشم نفقه نمی‌خوام هزینه بچه ها رو هم نمیخوام فقط تمام کمال مهریه روم می‌خوام که باهاش زندگی خودم و بچه هام بچرخونم شما چه راه حلی پیشنهاد میکنید برای جدایی زودتر. چون پایه های زندگی مون بر اساس دروغگهاش و خیانت‌های به اعتماد و زندگی مشترکمون درست کرده

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
میتوانید از طریق اجرای ثبت اسناد رسمی محل انعقاد نکاح مهریه خویش را مطالبه نمایید و درصورتیکه اموالی از همسرتان در دسترس بود نسبت به توقیف آنها اقدام کنید