مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

با سلام ، اینجانب در آزمون استخدامی پیمانی سال قبل قبول شده ، و از اول اردیبهشت امسال تحت قرار 89 روزه (برای تکمیل مراحل گزینش) مشغول به کار در بیمارستان شدم ، حالا میخواهم با توجه به شرایط روحی ، از کارم استعفا بدهم، میخواستم بدانم که آیا بعدا قادر به شرکت در آزمون های استخدامی دولتی خواهم بود؟ و همچنین بعد از درخواست استعفا حضور بنده در محل کار الزامی است؟

پاسخ ها :

علي  ربيعي

علي ربيعي :

بله لکن مقام مافوق باید با استعفا موافقت کند. وتا اعلام نظر قطعی نباید محل کار را ترک نمایید.. در غیر این صورت غیبت محسوب می گردد.