مشاوره حقوقی رایگان - خودداری از سند زدن توسط شخصی که تعویض پلاک اومده و سند محضری نمیاد

با سلام. بنده ماشینی را از نمایندگی خریده ام و بنام دوست آشنا همشهری که خیلی صمیمی و قابل اعتماد بوده زدیم بخاطر اینکه پلاک تهران باشه و بعد از گذشت یک سال بخاطر ترخیص خودرو تعویض پلاک رفته و فک پلاک کردم. خودرو را فروخته و خریدار راضی با تعویض پلاک نیست و شخص آشنا برای سند قطعی محضری از ما پول میخواهد. و به هیچ وجه حاضر به سند زدن نیست لاکن شخصی هم که ماشین را صفری ازش خریده ام آگاه است که طرف حسابش بنده بوده و تمام وکمال پول را بنده پرداخت کرده ام. راهنمایی کنید ممنونم.

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به مرجع قضایی تقدیم کنید