مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد همسر

سلام خسته نباشید من 10 ساله ازدواج کردم از اول شوهرم معتاد بود به قرص و شیشه بعد یه مدت خسته شدم و درخواست طلاق دادم بعد از اون رفت کمپ ترک کرد و حق طلاق رو داد به من و دوباره برگشتیم سر زندگی. یه پسر 6ساله هم دارم. الان یه بار 6ماه پیش یه بارم دیروز از جیبش یه کاغذ تا شده که توش یه نوع پودر سفید بود پیدا کردم. من شیشه رو نمیشناسم قسم میخوره که این شیشه نیست میگه قرص استامینوفن رو نرم کردم ریختم اون تو هروقت سردرد بشم استشمام میکنم اینطوری آروم میشم
خواستم ببینم همچین چیزی ممکن هست یا دروغ میگه؟
از نظرمالی هم تو فشار خیلی زیادی هستیم ولی لاغر نیست مثه اون موقع ها. اما سرکار به زور میره و خیلی تنبله و سیگارم میکشه
فقط دلم به حال پسرم میسوزه ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.سعی کنید مراقب اوضاع باشید ومخصوصا فرزند مشترکتان...با روانشناس صحبت کنید.در صورت ضرورت می توانید تماس بگیرید.09128889189