مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

سلام
بنده معلول شنوایی بوده که در سازمان بهزیستی هم مدارک موجود هست و به تایید رسیده
بنده 16 سال سابقه بیمه متناوب و بدون وقفه دارم و محل کار هم خوزستان بوده که بخاطر گرمی هوا و الودگی هوا مورد تایید هست
حال سوال این هست با توجه به معلولیت و محل کار قانون سختی کار جگونه در مورد بنده عمل میکند؟
با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام مشاغل سخت و زیان آور با توجه به شرایط و نوع شغل از سوی کمیسیون خاص استانی با توجه به ضوابط تعیین میگردند حال چنانچه مشمول ضوابط مذکور باشید میتوانید قضیه را پیگیری نمایید