مشاوره حقوقی رایگان - شرایط گرفتن حقوق پدر بعد از فوت

با سلام ..
پدرم فوت کردن و بیمه ی تامین اجتماعی بودن. من مطلقه و دختر 8 ساله دارم و مادرم در قید حیات هستن. پدرم همسر دوم هم داشتن که دو پسر متاهل و یک دختر مجرد دارن و همسر دیگشون هم در قید حیاتند. دو همسرشون هم بازنشسته آموزش و پرورش هستن. الان حقوق پدرم چقدرش به من تعلق میگیره؟ و آیا به بقیه هم تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

شرایط دریافت حقوق پدر توسط دختر مطلقه حقوق پدر به دختر مطلقه مستمری پدر به دختر مستمری بازماندگان مستمری قوانین مستمری بازماندگان