مشاوره حقوقی رایگان - مدرک تحصیلی برای رتبه بندی

مدرک خودم از سال 87 تا 97 در شرکتی برای رتبه بندی بوده، سال 97 درخواست خروج کردم تا الان اقدام نکردند، و رتبه بندی در سایت ساجار نگاه کردم دیدم اعتبار آن تمام شده، الان متوجه شدم بدلیل همین تمام شدن اعتبار قادر به دریافت گواهی ارزش افزوده نشده و اداره مالیات مبلغ ارزش افزوده را از یک پیمان را بعنوان بدهی اعضا در نظر گرفته و الان من بدهی مالیاتی دارم، لطفا راهکا بدهید با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

معمولا اشخاصی که اینگونه مدارک خود را تسلیم شرکت ها میکنند علیرغم تنظیم اسناد مبنی بر عدم دخالت در امور مالی مسئول پرداخت بدهی گزاف های شرکت میشوند