مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت حق بیمه تامین اجتماعی و مبلغ دریافت

با سلام
15 سال است که بیمه من از یک شرکت خصوصی که مشغول به فعالیت هستم رد می شود.
در این مدت مبلغ بیمه اعلام شده به سازمان تامین اجتماعی و حقوق دریافتی متفاوت است.
مبلغ حقوق نیز در دو مرحله ، در یک روز به فاصله یک دقیقه به حساب من واریز می شود.
اختلاف آخرین مبلغ واریزی در فروردین 99 تقریبا 2 میلیون تومان می باشد.
کلیه حق و حقوق نیز در این سال ها بر اساس پایه حقوق اعلامی به بیمه تامین اجتماعی واریز شده است.
آیا می توانم از کارفرما بابت اختلاف مبلغ شکایت کنم؟ آیا حق و حقوقی به من تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

مغایرت بیمه با حقوق مغایرت حقوق و بیمه مغایرت حق بیمه حق بیمه کارگر حقوق کارگر کارگر کارفرما بیمه تامین اجتماعی حقوق بیمه