مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ضمانت وام

سلام وقتتون بخير
حدود دوسال پيش ضمانت وامی رو انجام دادم و در قبالش يه چک بدون تاريخ بابت ضمانت وام دريافت كردم. حالا فقط شش قسط پرداخت كرده و بنده برای اينكه از حسابم كسر نشه از رو چک شكايت كردم
(البته چكی كه گرفتم هيچ قراردادی تنظيم نكرديم بابتش)
الان چطوری ميتونم وام طرف رو تسويه كنم؟ بايد اعلام كنم چک بابت ضمانت وام هست يا خير؟؟

پاسخ ها :

برگشت چک ضمانت وام چک ضمانت وام ضمانت وام عدم پرداخت اقساط وام چک ضمانت وام چک ضمانت