مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه ها ی درمانی و دیه گرفتن جانبازی

سلام. من سرباز سپاه هستم و در تاریخ 99/2/29 دچار پیچ خوردگی و پارگی تاندن و رباط مچ پای راست شدم و الان به مدت سه هفته گچ گرفتم که با توجه به نظر دکتر احتمالا تا ابد درد و ناراحتی در این ناحیه همراه همیشگیم خواهد ماند. لذا از حضراتعالی این سوال برایم پیش آمده که آیا می توانم خسارت و دیه و همچنین ایثارگری و جانبازی یا از کار افتادگی بگیرم. برای گرفتن دیه به کدام مرجع مراجعه کنم؟
اجرکم عندالله