مشاوره حقوقی رایگان - سربازی فوتبالی

سلام .. من متولد 14.1.79 هستم . و در سال 7.9.96 از کشور خارج شدم . و به کشور برنگشتم بخاطر فوتبال و رفتن به تیم فوتبال در اروپا . اول به گرجستان رفتم و بعد ترکیه اما نتونستم رزومه جمع کنم یعنی در اصل بی رزومه هستم .
میخواستم بدونم الان اگر برگردم به ایران . و داخل یک تیم نظامی تست بدم و منو بردارن و قرارداد با من ببندن..
قضیه این غیبت من چی میشه؟ ایا باید جریمه نقدی پرداخت کنم ؟ یا روی دوفصل فوتبال من اضافه میخوره میشه سه فصل فوتبالی ؟ یا حبس یا زندان باید برم ؟ و اینکه منو بخاطر غیبتم میتونن بر دارن ؟ و از نظر قضایی مشکلی نداره؟

لطفا منو راهنمایی کنین ممنونم