مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه

با سلام در سال 93 که سکه 900هزار تومان بوده ، شرح حکم تقسیط مهریه اینگونه است:
ماهیانه مبلغ 600 هزار تومان (هر سه ماه معادل دو سکه بهار آزادی محاسبه شود) کل مهریه 250 سکه میباشند و تا به امروز که سکه هفت میلیون تومان است، زوج همان مبلغ 600 هزار تومان را به حساب زوجه واریز میکند. زوجه چگونه میتواند از دادگاه تقاضا کند که تقسیط مهریه به قیمت روز سکه حساب شود؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام دادخواست تعدیل باید بدهید