مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره دارایی

با سلام و احترام
بنده مالک یک تولیدی در شهر تفت یزد هستم. البته این تولیدی در تاریخ 16 شهریور 1398 تعطیل شده است و نامه تعطیلی هم به اداره دارایی ارسال و ثبت شده است. هر سال اظهارنامه مالیاتی را مطابق قوانین ارسال کرده ام و مالیات متعلقه را به هر نحوی بوده، پرداخت کرده ام. اگرچه در بعضی از سالها به مالیات تشخیصی و پایه درآمد مشمول مالیات، اعتراض کرده ام و پرونده به کمیسیون رفته است. اواخر سال 98، پرونده مالیاتی سال 97 رسیدگی شد و بنده به مالیات تشخیصی ارزش افزوده اعتراض کردم و قرار بود که موضوع در کمیسیون مطرح شود. اما به دلیل شرایط بیماری کرونا، تمام کمیسیونها لغو شد و اداره دارایی بدون اطلاع به بنده و بدون توافق، مالیات تشخیصی را قطعی اعلام نمود و درخواست پرداخت نمود. با توجه به موارد مذکور، آیا اداره دارایی حق دارد بدون تشکیل کمیسیون و بدون بررسی اعتراض اینجانب، مالیات تشخیصی خود را قطعی اعلام نماید یا بنده می توانم به این نحوه رسیدگی اعتراض کنم. ممنون میشم من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات تشخیص و رفع اختلاف اعتراض کنید اگر هنوز مهلت ان پایان نیافته است