مشاوره حقوقی رایگان - یافتن و پنهان کردن گوشی موبایل توسط انتظامات شرکتم

با عرض عرض سلام و تشکر .. من 12 روز پیش گوشی تلفن خود را در یکی از طبقات محل کارم (شرکت) جا گذاشتم .. اون روز خیلی جستجو کردم تمامی همکاران و انتظامات شرکتم در جریان گذاشتم .. پیدا نشد همون شب رسیدم خونه زنگ زدم 110 اعلام سرقت کردم .. حالا بعد از 12 روز واحد بازرسی منو خواسته میگه گوشی شما رو ما همون روز پیدا کردیم و چون به شما شک داشتیم خواستیم محتویات اون و ببینیم که نشد بخاطر رمزش. در ضمن کارت حافظه گوشی رو هم میگن اصلا نبوده .. و هنوز هم به من بر نگرداندم .. و میگن باید رمز شو بگی .. ایا میتوانم از آنها شکایت کنم.