مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

سلام. ماشین سنگین ما واژگون شده. اقدام کردیم برای بیمه بدنه. بیمه دیگه مونده چه بهانه ای بیاره. میگه استعلام گرفتیم از بیمارستان راننده معتاد بوده. خسارت پرداخت نمیشه بهتون. بیمه حوادث راننده چی اونم خسارتشو میده یا نه. یا اونم میگه قبل تصادف راننده مواد مصرف کرده.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.صرف مصرف مواد مخدر قبل از تصادف مانع ایفای تعهدات شرکت بیمه نخواهد بود.مگر اینگه طبق گزارش افسر کاردان،استعمال مواد مخدر ،موثر در وقوع حادثه باشد.