مشاوره حقوقی رایگان - سیمکارت بنام برادرم خریداری شده و بواسطه اون سیمکارت تبلت دزدی شده

سلام. قبل از عید به برادرم از اردبیل زنگ زدن که یه سیمکارت بنام تو و روی یه تبلت دزدی بوده. برادرم روحش خبر نداشت. رفت مخابرات دید 3 تا خط دیگه بنامشه همه رو سوزوندن. اما اردیبهشت از دادگاه احضاریه اومد که تهمت زدن تبلت رو برادرم دزدیده چون خط بنام برادرمه. پیش قاضی یه سری توضیحات داد و گفت برو. دوباره بعد 20 روز احضاریه اومده مبنی بر دفاع از اتهام انتسابی:
حالا باز رفته دادگاه دیده همون قضیه س و ایندفعه منشی گفت برو ضامن بیار و گرنه بری پیش قاضی ممکنه بازداشتت کنه. باید بری ثابت کنی که این خط ها رو تو نخریدی
اصلا برادرم توی عمرش یک بار هم اردبیل نرفته. این چند سال اخیر فقط بندرعباس بوده. در ضمن برادرم و خانواده همگی ساکن بندرعباسیم. لطفا بگین چکار کنیم که ثابت کنیم خط رو برادرم نخریده

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
از شرکتی که آن خط خریداری شده مطالبه سند کنید
و از طریق دادسرا هم میشود استعلام کرد برگه ای که سند خط حساب میشود امصای متقاصی دیل ان درج میشود