مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکالت در دفتر اسناد رسمی

با سلام من به شخصی وکالت دادم که کار تجاری انجام دهد (باز کردن حساب خرید از بورس) حالا در کار او خطاهای کوچ کوچک میبینم که این خطاها خطرناک هست مثل این که در هنگام باز کردن حساب همه چی را به نام من انجام داده اماده اجازه برداشت را از من سلب کرده و به اسم خودش کرده و که من بانک رفتم شعبه ای دیگر. به من گفتن کاری کرده که حساب همه چیز را پیش پیش کرد مرگ و میر اختلاف حساب
میخواستم بپرسم اول که در وکالت نامه قید نشده که حق برداشت از من سلب بشه ایا کارش قانونی هست
دوم دفترخونه ای که وکالت دادم بهش مال عموش هست میخوام ببینم میشه دفترخونه دیگه برم وکیل رو عزل کنم چون عموش هی به من تاکید میکنه که دیگه هر کاری داری باید همین دفتر انجام بدی

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
بله در همان دفترخانه باید عزل رو به ایشان ابلاغ کنید