مشاوره حقوقی رایگان - جعل پلاک خودرو و تخلف جرایم مربوط به پلیس فتا

با سلام و خسته نباشید . چندین ماه پیش از پلیس فتای یک شهرستان تماس گرفتن و گفتن پلاک شما روی یک مدل ماشین دیگه جعل شده و تخلفاتی صورت گرفته و بعد از اطمینان ازینکه ماشین من مدل دیگه و رنگ دیگه ای داره گفتن که خودشون پیگیری میکنن .
چند ماه پیش دوباره و اینبار از مشهد زنگ زدن و همان داستان . حالا چند روز پیش رفتم خلافی بگیرم گفتن ماشینت نامه توقیف خورده بخاطر نامه پلیس فتا و دادسرای اراک و دوباره انگار با پلاک جعلی در یک شهر دیگه تخلف شده.
ضمنا انگار متخلف اینبار پلاک جعلی رو روی یه ماشین شبیه من بسته.
این ماشین وسیله امرار معاش خانوادمه حالا برای رفع توقیفش چکار کنم ؟
آیا میتونم به سابقه های قبلی در پلیس فتا اشاره کنم ؟
چون به من گفته بودن خودشون پیگیری میکنن من شکایتی نکردم . حالا شکایت بکنم ؟ چگونه و تحت چه عنوانی ؟ و از چه شخصی ؟ چون پلیس فتا پیگیری میکنه باید در پلیس فتا شکایت کنم ؟ و در پلیس فتای تهران؟

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

شکوائیه تحت عنوان جعل پلاک مطرح کنید و هویت مشتکی عنه را مجهول(طبق سابقه در پلیس فتا)
سپس نام شهر ب که از آنجا به شما زنگ زدند و بنویسید و اعلام کنید که طبق تماس روز.....ساعت.....از پلیس فتا....در جریان قرار گرفته ام و اخیرا نیز از طریق دفتر پلیس 10 متوجه شده ام