مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط نفقه معوقه

باسلام ، درود خدمت کلیه کارشناسان ، اساتید محترم
بنده برای 11 ماه محکوم به پرداخت پنج میلیون تومان نفقه معوقه شدم ، با توجه به برگزاری 3 جلسه در شورای حل اختلاف بنده نتونستم ثابت کنم که به خانم خرجی ، پول توجیبی به معنای عامیانه ( نفقه ) پرداخت کرده ام چون دلیل ، مدرکی برای ارائه به محکمه نداشتم . و در اخرین جلسه خانوم قسم خوردند که بنده به ایشان نفقه پرداخت نکرده ام و اگرم چیزی برایشان خریدم ( طلا ، گوشی موبایل ، پوشاک ، لوازم ارایشی و.......) فقط و فقط هدیه بوده است.
حالا با این توضیحات کوتاه بنده توان پرداخت یک جا (نفقه معوقه) این مبلغ رو ندارم (نفقه جاریه را ماهانه پرداخت میکنم) ، ایا امکان تقسیط این مبلغ وجود دارد، راهکار قانونیش چیه و من باید چکار کنم.
تشکر و سپاس

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام باید فورا دادخواست اعسار و تقسیط بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer