مشاوره حقوقی رایگان - دعوا فحاشی

من تو تلگرام به صورت شوخی به دوستم یک دشنام دادم و بعد اون به من گفت مادرته بعد وقتی همو دیدیم دعوا افتادیم و وقتی من میخاستم مشت بزنم کتفم در رفت بعد اون تو خیابون فحش زیادی داد شاهد هم دارم . ایا شکایت کنم به نفعمه؟

پاسخ ها :

ابوالفضل عطاءزاده

جناب آقای ابوالفضل عطاءزاده:

با سلام ، اولا با عنایت به رابطه دوستانه شما گذشت بهتر از هرکاریست
ثانیا در صورتی که توهین از جانب دوست شما بوده و قدرت اثباتی داشته باشید می توانید شکایت توهین مطرح نمایید. موفق باشید