مشاوره حقوقی رایگان - شهادت

سلام . یکی از شاهد هایی که در دادگاه علیه من شهادت داده گفت من کاغذ سفید امضا کردم حال من می توانم مدعی باشم که شمایی که کاغذ سفید امضا کردید چرا الان داری علیه من شهادت می دی .
خلاصه این شده که یه نفر کاغذ سفید امضا کرده و بعدا توسط شخص دیگری در کاغذ سفیدی که امضا شده هویت من و قرارداد نوشته و به دادگاه ارائه شده و همان کسی که کاغذ سفید که بعدا هویت من بهش اضاف شده اومده دادگاه علیه من شهادت داده ، آیا این شهادت درست می باشد ؟

پاسخ ها :

شهادت به امضای کاغذ سفید شهادت شاهد امضا کاغذ سفید