مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام

چند مدت پیش ضامن برادرم شدم و مبلغ 30 میلیون وام ازدواج کسر از حقوق گرفتم و به بانک دادم. و به عنوان ضامن دوم مدارک خانمش را امضا کردم که شامل سفته و مدارک بانکی دیگر بود. حالا میخوان از هم جدا شن. اگر خانمش قسطش رو پرداخت نکنه چطور میشه. ضامن اول خانمش کاسبه و کسر از حقوق نداره. در چه صورت بانک میره دنبال ضامن اولش. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر زوجه متعهد و ضامن اول ايشان هيچكدام نپردازن بعنوان ضامن دوم بايد بپردازيد كه بعد مي توانيد بعنوان مطالبه وجه عليه انها دادخواست تنظيم كنيد