مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام و خسته نباشید.
بنده ماشینی رو فروختم به یه نفر به مبلغ 16800 ... و 15 میلیونش رو گرفتم بقیش هم گذاشتیم برای سند. رفتیم اقدام کنیم برای سند که وقت نشد از اون موقع هم طرف دیگه نیامد سند بنامش بزنم چون کل مدارک دست ایشون هست الانم ماشین چند دست چرخیده ... الان یکی مشکل من سند هست یکی پولی که ازش میخوام ... نظرتون چیه؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

نامه و گواهي حضور به موقع يا حضور متعدد خود تون رو از دفترخانه بگيريد
اگر فروشنده صاحب سند است در دادگاه تقاضاي الزام او به خضورردر دفترخانه و انتقال رسمي خود مطرح كنيد
اقدام ساده فوري ارسال اظهارنامه به ايشان است