مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تنظیم سند رهنی

با سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان ...
یه هفته پیش رفتم محضر برای تنظیم سند رهنی تا بتونم اصل سند رو از بانک تحویل بگیرم .. کل وامی که از خونه مونده و مسکن مهر هست 13 میلیون و 300 هزار تومان هست که بابتش محضر ازم 500 هزار تومان گرفت ... فک میکنم مبلغو خیلی زیاد گرفتن ... چون اولا تو برگه سندی که خود محضر به من داد مجموع تمام هزینه ها (حق التحریر و مالیات و ...) 334 هزار تومان شده و بقیه مبلغ قید نشده ... حق الثبت هم لحاظ نشده چون تو برگه بانک نوشته شده بود تا 25 میلیون تومان حق الثبت اخذ شده..
166هزار تومان دیگه که گرفتن برای چی بوده؟؟؟
نکته بعد که برام عجیبه اینه که بالای سند رهنی تاریخ ثبت در سامانه الکترونیکی ثبت اسناد رو 30 اردیبهشت زده و همون روز برای من هیچ پیامکی نیومد یعنی همونجا ثبت نشده تا امروز که واسم مشخصات همون سند رهنی با همون شناسه اومد که زده بود 8 خرداد ثبت شده و هزینش هم زده 136 هزار تومن!! من گیج شدم این اختلاف مبالغ واسه چیه؟؟ یعنی سند دیگه ای هم غیر سند رهنی تنظیم شده که دست من نیست؟
بحثم سر مبلغ نیست فقط میخوام بدونم اگر تخلفی کردن پیگیری کنم ..
از اساتید اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

پاسخ ها :

محمد سعيد  ثمري

محمد سعيد ثمري :

استان :

با سلام
سوال شما در حیطه امور اداری میباشد.