مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین ارثی بدون مدرک

پدر بنده یک باغ سند دار را حدود 30 سال پیش بدون مدرک از برادرشان خریده است و الان که زمین ها به ارزش آمده است برادرشان حاضر به امضا کردن نمی باشد و از آنجایی که خودش روش نمی شود سهم ارثتش را مطالبه کند خانومش جهت گرفتن مهریه از عموی بنده شکایت مطرح کرده است که در قالب آن ارث خود را بگیرند
تمام عموها و عمه های بنده سهم ارث خود را با وکالت و قولنامه فروخته اند و فقط همین یک نفر مانده است به خاطر این مشکل هنوز حصر وراثت پدربزرگم اتمام نشده است
هیچ کدام از ورثه حدود 30 سال است به روستا رفت و آمد ندارند
چطور میتوانیم ادعای خود را ثابت کنیم و مشکل رفع شود؟
اکثرا اقوام و مقامات محلی روستا حاضر به شهادت در خصوص فروش سهم ارث عمویم را دارند
با تشکر

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. دادخواست اثبات مالکیت بدهید ولی قبل از اقدام با وکیل مشورت بکنید