مشاوره حقوقی رایگان - ساییدگی پرده بکارت

سه بار برای معاینه بکارت رفتم پیش سه مامای مختلف هر سه گفتن تنها مشکلی که داری یه سائیدگی کوچیک تو ناحیه ساعت 3تا6 هست وبرای اولین دخول هنگام ازدواج خونریزی هم داری حالا با این تفاسیر میخواستم بدونم هر جا برم به من گواهی میدن یا نه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید در هر حال گواهی مربوطه بر اساس وضعیت موجود پرده بکارت شما صادر خواهد شد نه با حذف موارد اسیب دیده