مشاوره حقوقی رایگان - سفته کاری

سلام من حدود یک سال در یک مشغول به کارم اردیبهشت ترک کردم و درخواست مطالباتم را دارم که پرداخت نشده و یک سفته 20 میلیونی نزد شرکت دارم که فقط بنده امضا و اثر انگشت و ادرس زدم به حواله هیچ کسی نیست ایا کارفرما در صورت شکایت من به اداره کار روی سفته من می تواند اقدام کند ؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
شما ضمن طرح دعوی در اداره کار؛ به کارفرما اظهارنامه مبنی بر استرداد سفته امانی ارسال نمایید.