مشاوره حقوقی رایگان - جریمه پرداخت نکردن حق 4 درصد سختی کار توسط کارفرما

سلام پدر من 13 سال در کارخانه ای کار کرده که جزو مشاغل سخت بوده؛ و الان 25 سال سابقه کار داره و میخواد بازنشست بشه و کارفرما 4 درصد سختی کار رو پرداخت نمیکنه و ما میخایم خودمون پرداخت بکنیم من میخوام ببینم اگر ما چند ماه دیر مبلغ رو پرداخت کنیم جریمه داره و به اون مبلغ اضافه میشه ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

جریمه پرداخت نکردن حق 4 درصد سختی کار توسط کارفرما 4 درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور عدم پرداخت 4 درصد حق بیمه مشاغل سخت حق بیمه اضافه مشاغل سخت حق بیمه مشاغل سخت بیمه سختی کار مشاغل سخت و زیان آور سختی کار حق بیمه بیمه کارگر کارفرما