مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سهم الارث توسط یکی از ورثه

واگذاری سهم الارث با سلام. پدرم فوت شده و مادر پدرم در قید حیات هست. مادر پدرم میگه که من هیچ سهم الارثی از اموال و داراییهای پدرت نمیخام. پدر پدرم و عمویم هم چندسال پیش فوت کردند. من گواهی انحصار وراثت رو گرفتم. حالا برای اموال و دارایی های که بنام پدرم هست باید چکار کنیم؟ وراث هم منو (پسر) و خواهرم و مادرم و مادر پدرم هستیم.
چون مادر پدرم هم ارث میبره و سهم الارثش رو نمیخاد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
کلاً سهم الارث نمی خواهد یا به نفع احدی از ورثه سهم الارثش را واگذار می نماید؟
پیشنهاد می کنم از ایشان دستخط اخذ نمایید و ارث را بین خود (به نسبت) تقسیم نمایید.