مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد مراسم عروسی

سلا و خسته نباشید

من مراسم عروسیم کنسل شده

رفتم تالار برای کنسل کردن قرارداد

صاحب تالار میگه اون روزی که شما قرارداد بستید ، تالار رو اجاره داده بودم به کسی ، حالا هم باید پولتون رو از همون پس بگیرید ، اون اقای مستاجر هم میگه صاحب تالار پول شما رو از ودیعه من کم کرده

پایین قرارداد من ، مهر تالار هستش ، ولی پزی که داخلش کارت کشیدم برای اون اقای مستاجر بوده

البته ناگفته نمونه که طبق تحقیقات من ، مستاجر قبلیه راست میگه ، پول مراسم من رو داده به صاحب تالار ، ولی الان صاحب تالار زیر بار نمیره

الان فقط میخوام اینو بدونم که وظیفه برگشت دادن پول من با صاحب تالار هست از لحاظ قانونی یا مستاجر تالار

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

با هر شخصی که قرارداد دارید باید پول خود را از ایشان مطالبه نمایید