مشاوره حقوقی رایگان - استرداد

با سلام پارسال کسی از من شکایت ملکیتی انجام داد دادگاه تشکیل شد و رایی به نفع من داد و شاکی دیگه اعتراض نزد رو رای دادگاه الان دوباره اومده میخواد رو همون موضوع شکایت کنه و میگه من بعد از رای دادگاه دادخواست استرداد دادم ایا همچین کاری میتونه بکنه؟ امکان استرداد بعد از رایی وجود داره ؟ ایا میتونه رو همون موضوع دوباره شکایت کنه؟ ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام اگه داخل رای نوشته باشه قرار میتونه دوباره دادخواست بده ولی اگه نوشته باشه حکم دیگه نمیتونه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer