مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره به شرط تملیک

با سلام خدمت شما . پدرم قرارداد اجاره به شرط تملیک خودرو با لیزینگ ... داره. که خودش فوت نمود و پایان اقساط سال 92 بود از اون موقع تا به حال جریمه و دیرکرد اضافه شده. الان میخوایم بریم کل بدهی رو بدیم آیا امکان داره بعد از واریز کردن پول به ما بگن سند رو به نامتون انتقال نمیدیم و خودرو طبق روز قیمت گذاری میشه. ممنون میشم

پاسخ ها :

پرسشگر :

لطفا جواب بدید. اجاره به شرط تملیک خودرو که پایان اقساط آن چندساله گذشته و داره جریمه و دیر کرد میخوره به اقساط خودرو آیا وقتی جریمه و دیرکرد رو پرداخت کنیم شرکت باید سند رو انتقال بده به نام قیوم ما که مادرم هست یا خیر.

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. اگر نشد دادخواست بدهید