مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با حق وکالت طلاق

سلام من اختلاف شدیدی که با همسرم پیدا کردم میخوام اقدام به طلاق کنم البته حق وکالت طلاق رو دارم اگه الان اقدام کنم چندروز طول میکشه میشه راهنمای بفرمایید اول چیکار کنم میخوام صریح تموم بشه ممنون البته یه بار اقدام کردم توسط وکیل حتی مشاوره هم رفتیم اما خانوادش و خودش یه فرصت خواستن برای زندگی چون یه بچه دوساله هم دارم منم فرصت دادم متاسفانه درست نشد منم میخوام اقدام کنم صریح تموم بشه لطفا کمک بفرمایید چه کنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند مطالعه وکالت نامه است اگر اختیار تام داشته باشد در اسرع وقت امکان دارد