مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی

باسلام بنده در سال 91 در آگهی استخدام قراردادی کار معین (مجوز 41 نفری) از افراد واجد شرایط بومی منطقه و ... سازمان بنادر شرکت کردم و تمامی امتیازات را کسب کردم و در لیست دو برابر ظرفیت جزء 10نفر اول بود و در پایان بنده جذب نشدم و در نتیجه با پیگیری های که توسط نمایندگان مجلس با مسئولین سازمان بنادر با وقفه 2ساله صورت گرفت تصمیم بر این شد که 10نفر از افراد بومی منطقه با تایید نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی جذب سازمان شوند ، در سال 93جذب انجام شد ولی بصورت شرکتی این در حالیست که نفرات جزء همین گروه بودن (به صورت قراردادی کار معین) جذب شدند. با توجه تغییر دولت، بهانه ای شد بر ممنوعیت جذب نیروی قراردادی و اکنون به مدت 6سال است کارشناس قسمت اداری به صورت شرکتی کار می کنم ، خواهشمندم راهنمایی بفرمایید، آیا می توانم نسبت به تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی در دیوان عدالت اداری شکایت کنم با توجه به فراخوان و رقابتی بودن جذب نیروی قراردادی کار معین اقدام کنم یا نه ؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. میتونی به دیوان عدالت اداری شکایت کنید ولی ممکن است اگر رای نگیری ناسازگار شوند و تعدیل بشوید