مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری

مادرم سال73فوت شده پرستار بود من فرزند ذکورش هستم که متأهل هستم و دچاربیماری هپاتیت بی و سی که توان کار ندارم آیا حقوق مادرم بعد این سالها که من نیازمند بعلت بیماری به آن هستم به بنده راهی برای تعلق حقوق وجود دارد تا زندگیم را نجات بدم؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام بله لطفا با مشاور تامین اجتماعی مشورت و در شورت امکان تماس بگیرید.با تشکر