مشاوره حقوقی رایگان - قیمومیت

سلام من برادرم فوت کرده و سه تا بچه ازش مونده پدرم نیز فوت کرده و من بعنوان عمو خودم رفتم قیمومیت برای زن برادرم درست کردم اما الان متوجه شدم که صلاحیت نداشته و با ادامه این روند برادر زاده هایم نابود میشوند چرا که دوبرادر زن داداشم معتاد و دزد هستن و اونجا میروند و خودش هم از لحاظ اخلاقی مشکل داره اما نمیخوام آبرو شم برود بخاطر بچه‌ها چگونه میشود قیمومیت باطل کنم

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام‌بله میتواتید به امور سرپرستی دادسرای مراجعه و حکم مربوطه را اخذ نمایید