مشاوره حقوقی رایگان - دعوت به سایت شرطبندی

سلام وقت بخیر ، دوست من 10 میلیون واریز میکنه به حساب شخصی برای شرکت داخل سایت های شرطبندی
دوستم از طرف اون شخص دعوت به سایت های شرطبندی شده و میگه برای دومین بار بود که به من گفت بیا بریم داخل چنین سایتی برای زیاد کردن پول
بعد از واریز پول ، اون شخص 5 میلیون رو بدون اجازه برمیداره و میگه نیاز داشتم برای خودش به عنوان قرض حساب میکنه ، 5میلیون دیگش رو میگه داخل سایت باختیم، اما چند بار دوستم پرسیده اسم سایت رو بگو، نگفته ، فقط با گوشی خودش نشون داده،
اون شخص منم دعوت کرد به سایت شرطبندی ولی من گفتم خوشم نمیاد،
صدای ضبط شده از اون شخص دارم که واضح میگه 1میلیون رو برداشتم برای خودم و به فلانی گفتم داخل سایت پولارو باختیم و در ادامه میگه من سابقه زیادی دارم داخل سایت های شرطبندی و اموزش های زیادی دیدم تو فضای مجازی (من خودم این صدارو ضبط کردم میتونم شهادت بدم)
دوستم خیلی میترسه بره شکایت کنه برای خودش مشکل بشه و تا الان برای همین کاری نکرده ، خواستم بدونم چطور شکایت کنیم جدای از برگشت پول شخص کلاهبردار به سزای عملش برسه و آیا مشکلی برای دوستم پیش میاد یا نه ، اگر آره چه مشکلی پیش میاد
و مسئله دیگه اینکه اون شخص یکبار زنگ زد و پیام داد گفت پولی به حسابت میاد میخوام از کسی قرض بگیرم، گفتم حسابام مسدوده، میگم بزنه به حسابت و تو بعدش بزن به حسابم، منم قبول نکردم، بابت چنین درخواستی که مشکوک به دزدی یا کلاهبرداری هست میتونم شکایت داشته باشم؟ اگر آره به چه عنوان شکایت مطرح بشه
خیلی ممنون از پیگیری و جوابی که میدین ، معذرت بابت طولانی شدن متن

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که ادله و دلایل مربوطه، پیرامون موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند تا مسأله فوق‌الذکر مرتفع گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است