مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام
من تو قرعه کشی ماشین شرکت کردم ولی پول ماشین رو داییم داده در واقع ماشین برای اونه در قبال اون مقداری پول گرفتم یعنی قبل از تحویل ماشین بعد الان چون به اسم من هست جریمه برای من من میاد مبایعه‌نامه هم تنظیم نکردیم الان چاره چی هست؟

پاسخ ها :

مرضیه اورک پور

مرضیه اورک پور :

سلام مالک جدید خودرو تعویض پلاک انجام دهند .

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید