مشاوره حقوقی رایگان - بعد از رای عدم تمکین به ضررم چکار کنم؟

سلام و خسته نباشید. من برای طلاقم اقدام کردم و دنبال کارام هستم شوهرم رفته بود عدم تمکین زده بود برام و من تمام مدارک و دلایل عدم تمکینم و ارائه دادم که ایشون من و کتک زده و استعلام کلانتری و پرونده های پزشک قانونی و صورت جلسه اون شب کتکایی که زده. اما قاضی رای به نفع آقا داده اخه این چه وضعیه؟ مگه میشه همچین چیزی. که ایشون منو کتک زده بچم و حبس کرده بوده چندروز قفل در خونه عوض کرده همشم موجوده مدارکش چطور همچین رایی دادن؟؟

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
تجدیدنظر خواهی کنید
به علت دفاع ضعیف شما چنین رایی صادر شده است

پرسشگر :

ممنون از پاسختون اما دیگه از اینهمه مدارک پزشک قانونی و عوض کردن قفل و ... قوی تر چی ارائه کنم؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تمکین اعم از تمکین عام و خاص است که معمولا در دعاوی خانوادگی حداقل تمکین خاص صورت نمی پذیرد و موجبات حکم بر عدم تمکین صادر میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام به رای اعتراض کنید به احتمال زیاد در دادگاه تجدیدنظر رای نقض میشه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یک مورد نزاع ضرب و جرح سبب مجوز عدم تمکین نمیشود