مشاوره حقوقی رایگان - لغو داوری قرارداد

با سلام یه قرارداد پیمانکاری دارم که به عنوان پیمانکار با کارفرما به مشکل عدم پرداخت خوردم حقوقی کارفرما گفت باید شکایت کنی تا بتونیم پولتو بدیم یه ماده داره در مورد حل اختلاف که حقوقی اون سازمان رو به عنوان داور طرفین معلوم کردیم و نهایتش نوشتیم رای مذبور لازم و اعتراض سلب و اسقاط نمود چطور میشه اول این بند رو باطل بعد شکایت کنم

پاسخ ها :

لغو داوری قرارداد داوری در قرارداد پیمانکاری عدم پرداخت حقوق توسط کارفرما داوری قرارداد پیمانکاری پیمانکار کارفرما