مشاوره حقوقی رایگان - فرستادن ترجمه کتاب

سلام ضمن تشکر از شما
من دانشجو هستم و استاد کتابی انگلیسی تدریس می کنند و این کتاب توسط یکی از مترجمان ترجمه شده است و قیمت آن بالاست و ما نیز فقط به 10 صفحه ی آن نیاز داریم، حال سوال اینجاست که اگر دوست من که کتاب ترجمه را خریداری کرده، از آن کتاب ترجمه 10 صفحه عکس بگیرد و در تلگرام برای من بفرسته مرتکب جرم میشه یا نه و مجازاتش چیه؟
و اینکه این جرم قابله گذشته یا نه؟
ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر . مطابق قانون حمایت از حقوق مولفین ، مصنفین و هنرمندان ؛ استفاده شخصی و خصوصی جرم نیست.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر مرتکب جرم نشده است