مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از کاریابی

سلام هفته پیش در سایت درج آگهی، آگهی استخدام تو داروسازی دیدم طبق چیزی که نوشته بود کار خوبی هم بود بعد باهاشون تماس گرفتم رفتم پیشون و 550 از من پول گرفتن بعد که پیش مشاوره رفتم گفت راهش خیلی دوره و سرویس رفت برگشت ندارد یک کار دیگر پیشنهاد داده ولی نرفتم میخواستم بدونم میتونم پولم رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نحوه قرارداد شما دارد اگر در آن شرایط فسخ و یا مطالبات گنجانده شده باشد قابل پیگیری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد شما با کاریابی تا حدود زیادی تعیین‌کننده می‌باشد‌‌.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر آنچه در قراداد فی مابین آمده ملاک است