مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام جراحت دامیه زیر ابروی چپ وپلک فوقانی چشم چپ هرکدام بابرجاماندن آثارالتیامی بهبودیافته است .هیچ درصدی نزده ولی پلکم 9تابخیه خورده جای بخیه مونده وزیبایی حساب میشه خواستم بدونم درصدش چقدر میشه و باید اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه ب مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصد جراحات و دیان توسط پزشکی قانونی تعیین می‌شود و هر دامیه دو درصد می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق تبصره 4 ماده 709 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 محاسبه خواهد شد.