مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت اعتراض به رای

باسلام رای منع تعقیب صادر شده در تاریخ 13 اسفند و به مدت 20 روز مهلت اعتراض داشتند و طرف مقابل 11فروردین اعتراض رو ثبت کردن و دادگاه تجدید نظر هم قبول کردن و چون مدرک جدید ارائه کردند مجددا پرونده رو به شعبه ارسال کردند برای رسیدگی مجدد.حالا میخوام ببینم میتونم به این مسئله که بعد از مهلت مقرر اقدام به اعتراض کردن درخواست مختومه کردن پرونده رو به قاضی بدهم؟ یا حرفم به جایی نمیرسه؟و اینکه چون ایشون شاکی بودن امکان ارائه مدرک جدید رو به دادگاه تجدید نظر داشتند یانه؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام بله می توانید اطلاع دهید تا رسید‌گی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خارج از مهلت اعتراض ثبت شده باشد می توانید موضوع را پیگیری کنید.