مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در متراژ زمین

سلام 2سال پیش زمینی را با زمین دیگه‌ای معاوضه کردم و متر نکردیم چون ارثیه بود و با متراژی را که بزرگترها به ما گفته بودن معامله کردیم الان طرف معامله میگه اختلاف تو متراژهای و باید مابه التفاوت متراژ و به نرخ الان باید بدم الان من مابه التفاوت شو باید به نرخ الان بدم یا نرخ زمان معامله ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

اختلاف در متراژ زمین معاوضه شده مابه التفاوت کسری متراژ ملک متراژ زمین معاوضه شده متراژ زمین معاوضه زمین