مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و برخورد به پشت خودرو و متواری شدن

سلام خسته نباشید، بنده در پایان شب در یکی از خیابان‌های اصلی شهر با رعایت تمام با زدن چراغ راهنما در منتهی الیه سمت راست خیابان در دنده عقب بودم و رسیدم به مقصد.حال مطمئن نیستم که توقف کامل کردم یا نه و در نیم متری جدول، خودرویی از پشت با سرعت زیاد به خودروی من برخورد به نحوی که صندوق عقب کاملا جمع شد، با وجود خسارت زیاد ماشین خودش متواری شد،شماره ایشان را برداشتم و با 110 تماس گرفتم، آمدند و گزارش تهیه کردند، ولی پلیس راهور نیامد برای کروکی، گفتند چون ضارب متواری و صحنه به هم خورده و نیاز ب کروکی نیست. حال من شکایت و تامین دلیل دادم،نتیجه چه می‌شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

امکان نتیجه گیری وجود دارد
مقصر را کارشناس تعیین می نماید وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است