مشاوره حقوقی رایگان - عفو مواد مخدر

سلام به من بخاطر 13/5 گرم شیشه 7سال و شش ماه حبس و 68 ضربه شلاق و 50 ملیون جریمه حکم داده اند میخاسم بدونم به جریمه و حبسم عفو میخوره سابقه ام نداشتم و الان با قید سند آزاد هستم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در آیینامه عفو وبخشودگی شرایط داشته باشید

امیر محمدپور شیرمرد

جناب آقای امیر محمدپور شیرمرد :

با سلام .در خصوص موضوع بهتر است درخواست مشاوره دقیق داشته باشید
مع الذک با توجه به عدم سابقه کیفری وفق مواد 40 و 41 قانون مجازات اسلامی چنانچه توبه کنید و نادم باشید در محضر دادگاه ...احتمال تخفیف هست.عفو شرایط خاصی دارد که اصولا از جانب رهبر معظم اسلامی اعمال میشود و مرتبط با رأی اصداری نمیباشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عفو پس از شروع به تحمل حبس و با درخواست رییس قوه قضاییه و موافقت رهبری(عفو موردی) یا بمناسبت های خاص (عفو عمومی) به محکوم بنا به شرایط خاص، اعطا میشود