مشاوره حقوقی رایگان - حق سنوات

سلام بنده به مدت 8سال در کارگاهی به عنوان برق کار مشغول به کار بودم تا اخرین روز هم کارفرما بیمه من رو پرداخت کرده و تمامی مدارک موجود هست. ولی در طی این هشت سال با من قراردادی ننوشته و هیچگونه حق سنواتی به من پرداخت نکرده است ولی در عوض هر سال از من امضا و اثر انگشت گرفته که تمامی حقو حقوق را گرفتی. ایا من میتوانم شکایتی داشته باشم بابت سنوات این هشت سال. باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام بله به اداره کار مراجعه کنید حتما برای سنوات میتونید حکم بگیرید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer