مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

سلام وقت بخیر,پدربنده3/12/1402 کنار ماشینشون که پارک کرده بود و ایستاده بودند و یک پراید از سمت راست لایی میکشه یا چه اتفاقی می افته مشخص نیست در جایی که باید نهایت 30تا سرعت داشته باشه با 120سرعت میزند به پدرم هم ماشین دچار خسارت خیلی شدید میشود و هم پدرم دچار شکستگی نازک نی درشت نی که پلاتین کلی گذاشتند،له شدن عصب پرونئال که دیگه مچ وپایش به سمت بالا حرکتی ندارد و همینطور آسیب به تاندون زانوش که یکم تخصصی تره شده،راننده ماشین ماشین رو در صحنه گذاشته مثل اینکه فرار کرده بوده به گفته حاضرین مثل اینکه زیر سن قانونی بوده و گواهینامه نداشته خانواده اش بعد یک هفته به بیمارستان اومدن اول با طلب بخشش که ما پولی نداریم و این ها بعد با عصبانیت که ما شخص دیگه ای رو معرفی میکنیم که پشت فرمون بوده شما هم مجبورین قبول کنید چون بیمه چیزی رو قبول نمیکند،الان بعد چند ماه نه سری زدن نه خبری گرفتن که ببین طرف مرده یا زنده بیمه خسارت ماشین رو داده و الان دنبال کار های بیمه هستیم که 19خرداد باید ویزیت بشود دوباره پزشکی قانونی،در حین تصادف پدرم گوشی اش شکست و الان گوشی ندارد و این که تموم خرج این مدت از بیمارستان همه چی با خودمون بوده و کارگاه پدرمم هم بسته هست و کارش مختل شده الان ما هزینه ازکار افتادگی و شکستن موبایل و این هزینه چندماه که سرسام آور بود رو باید چی کار کنیم خانواده مجرم که حتی یک بار هم سر نزدن حداقل حالی بپرسند نمی دونم واقعا وجدانشون اروم هست خیلییی ممنون میشم راهنمایی ام کنید چون چند ماهی گذشته نمی دونم باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تمایل به دریافت اطلاعات دقیق تر و بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا ضمن برسی های لازم موارد مربوطه عرض گردد